11weeks 6days

harii² chekupp klinikk sensorangg , sedihh tngokk orgg lain bawak suamii g klinikk chekup sesame , tapii saye sensorang .. kuatkn hatii saya menempuhii dugaan inii .. allah lebih mnyanyangii suamii sayaa , #AlFatihahh tukk arwah suami sayaa?

11weeks 6days
103 Balas

Wah 11 weeks dah nampak baby bump. Tahniah sis. By the way sis janganlah sedih. Tenang kan hati dan bersangka baik pada Allah. Setiap orang telah tertulis perjalanan hidup yang berbeza. Takde yang sia-sia setiap apa yang berlaku sis. Sis jaga diri n kandungan baik2 k. ☺️

5y ago

Alhamdulillah.. Allah tarik suami sorang sbb sayang kan arwah.. Tp allah lg sayang dkt awk sbb Dia pulang kan dua org dlm perot awk... Happy nyeee sy tengokkk