11weeks 6days

harii² chekupp klinikk sensorangg , sedihh tngokk orgg lain bawak suamii g klinikk chekup sesame , tapii saye sensorang .. kuatkn hatii saya menempuhii dugaan inii .. allah lebih mnyanyangii suamii sayaa , #AlFatihahh tukk arwah suami sayaa?

11weeks 6days
103 Balas

Salam takziah sis..kira nasib sis baik ditemani baby dalam perut tanpa suami..sbb suami pergi pada penciptaNya..tpi amat kasihann pada yng x ada suami di sisi bilamana suami hanya hantar je ..suami tidur dlm kereta.. Tmbahan...bkn saya ye..hehehe..

8mo ago

Sy la tu. tp alhamdulillah la dia nak hntr. lgpon tempat ddk dlm kk tu terhad. klau ddk dah ambik tmpat ibu2 mengandung. jd sy x kisah. bila masuk kereta dia tya mcm mna baby ok ke sy dah seronok