11weeks 6days

harii² chekupp klinikk sensorangg , sedihh tngokk orgg lain bawak suamii g klinikk chekup sesame , tapii saye sensorang .. kuatkn hatii saya menempuhii dugaan inii .. allah lebih mnyanyangii suamii sayaa , #AlFatihahh tukk arwah suami sayaa?

11weeks 6days
103 Balas

beza pjj dgn suami dh mngadap Ilahi ni.. pjj cmne pn suami tetap ade.. klu suami dh meninggal wt cmne pn xkn balik.. sbr byk sis byk kn hadiahkn al fatihah utk suami.. sis kena kuat utk dr sis dan bby.. nti bby kua dia akn temankn mumy dia pulak keep strong mumy.. al fatihah (dibaca) utk arwah