11weeks 6days

harii² chekupp klinikk sensorangg , sedihh tngokk orgg lain bawak suamii g klinikk chekup sesame , tapii saye sensorang .. kuatkn hatii saya menempuhii dugaan inii .. allah lebih mnyanyangii suamii sayaa , #AlFatihahh tukk arwah suami sayaa?

11weeks 6days
103 Balas

Rasenya zaman skrg ni..kebanyakkan nyer ibu2 pergi checkup sendiri.. sbb rutin timbang , cek air kencing, cek hb.. cek perut sikit.. yg buat lama tu sbb ramai org.. cek nyer skjap je. 11 week ke tu.. mcam da nampak bby bump je..