11weeks 6days

harii² chekupp klinikk sensorangg , sedihh tngokk orgg lain bawak suamii g klinikk chekup sesame , tapii saye sensorang .. kuatkn hatii saya menempuhii dugaan inii .. allah lebih mnyanyangii suamii sayaa , #AlFatihahh tukk arwah suami sayaa?

11weeks 6days
103 Balas

check up sdri tu perkara biasa..sy pun c/u sdri...tp sbb puan pnye situasi brbeza.. sy pula yg mengalir air mata..😭 moga puan dan baby baik2 saja.. dipermudahkan sentiasa..mnjd ank soleh dan solehah..