11weeks 6days

harii² chekupp klinikk sensorangg , sedihh tngokk orgg lain bawak suamii g klinikk chekup sesame , tapii saye sensorang .. kuatkn hatii saya menempuhii dugaan inii .. allah lebih mnyanyangii suamii sayaa , #AlFatihahh tukk arwah suami sayaa?

11weeks 6days
103 Balas

X worries sis..sy branak 1st sendiri drive ke hospital..Allah duga lagi anak btarung nyawa dlm ICU selama 6 bln sis...kena kuat utk anak taw👍🏻anak 2,3 & skrg ke 4 Alhamdulillah 5 bln slalu juga sorg2..suami offshore🙋🏻‍♀️Salam takziah sis, jgn sedih2 nanti kesan dkt baby taw🙏🏻