Tummy time

Hari2 saya bg baby tummy time, dia pandai angkat bahu dan kepala cuma nak pusingkan badan dia xpandai lagi. Mengiring badan pun dia xnak. Any tips tak? Baby nk masuk 4bulan..

1 Balas

teruskn tummy time je. Nurse ckp normal baby meniarap 6bulan. So kalau 4bln tu belum terlambat lg perkembangan dia. Ank sy pn 5bulan lebih baru meniarap. Nnt bila tummy time tu cuba terbalikkn bdn dia slow2. Ajar dia. Nnt lama2 ank boleh meniarap sdri.