Spotting & bleeding berterusan

Hari selasa 12.9 ada keluar spotting sikit sangat lendir bersama darah bila tanya kawan2 kerja semua kata tu proses penempelan sbb saya dah mengandung 10 minggu mungkin darah tu berlaku sbb penempelan, tapi bila hari rabu pagi bngun tengok darah agak bnyak n pegi buat scan tengok ada kantung tapi janin still taknmpak, so hospital bagi masa dua minggu utk tengok samada janin ada ke tak 🙇🏻‍♀️

2 Balas

proses penempelan berlaku sebelum kita period sis. mcm saya period 1/9 darah penempelan keluar 27/8 . trus detect mengandung. darah penempelan ni keluar kering n dotdot je. jga diri sis

10w bukan penempelan sis. xpe. .nnt g scan tgk..tggu 2 minggu

9mo ago

semoga Allah kurniakan pregnancy yg Baik dan sihat utk seterusnya...rehat betul2 ye,sis