Hari ni masuk 21 Delay Period, ini implantation bleeding ke?

Hari sebelum ada pernah rasa mual, pening, cramp.. check UPT pun samar je dan tak sure pregnant atau tak. Keluar darah sikit je, brownish cem tu. #firstbaby #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

Hari ni masuk 21 Delay Period, ini implantation bleeding ke?
10 Balas

Sis boleh cuba test esok, cuba test time kencing pertama ye. Lebih accurate, and cepat je nmpak. Or sis boleh tunggu bbrp hari, xperlu pun air kencing pertama, mmg double line tu akan nmpak terang, klau betul2 pregnant. Semoga Allah permudahkan urusan sis ❤️

Ni sama mcm sis yank… igtkan period… time tu baru 2hari lewat, pastu dtg mcm ni utk 2hari… siap stress lg sebb membazir pad 😂🤣 pastu semgu lepas tu sis test, nahhh naik double pekat gila… 🤭

1y ago

oo 2hari je

Sy pun mcm ni sis masa lekat tp sy ingat nak dtg period so sy tak cek pun..esoknya period tak keluar2 pun pastu sy rasa pening2..barulah sy cek upt & positif 4w pregnant..

Tryy buat UPT balik sis, beli brand dip n tell ye murah sikit berbanding clear blue tapi brand ni accurate sama macam clear blue. Moga ada rezeki sis bulan ni 🤲🏻

sy awal preggy pun ada spotting tp campur dgn keputihan.. blh try repeat upt lg minggu ni..klau preggy nt line makin pekat

Try pakai upt clearblue or dipntell.. saya pregnant x prnah ade spotting so x brpa pastu spotting tu mcm mna.

sy pun mcm ni mula2 prgnt.. ingt nk period tp test upt naik double line..

test semula pakai digital CB ataupon dipp&tell☺️

cek lagi sekali. tak pun pergi klinik

scan terus la sis