sat -ve sat +ve

Hari sabtu sy ade spotting. Then, hari isnin sy test upt negative. lepas 15 min, upt jd positive. Dah 4 upt mcm tu. Warna makin pudar. Tp gejala pregnant makin ketara skrg. Muntah satu hari dlm 4-5 kali. Sy nk jumpe doktor check, tp still awal sbb kalau ikot kan baru 3 minggu (last period 20 jan). Ade sesiapa boleh terangkan ape yg berlaku dekat sy?

1 Balas

Line yg naik selepas 3-5 minit tu bkn line positif, sis.. boleh baca guideline pd bungkusan test upt tu.. gunakan urine awal pagi selepas bgn tdo, sbb waktu tu hormon bHcg pling tggi..