Hb Drop apa punca?

Hari nie saya checkup 24w,tapi hb drop 11.4,tak tahu macam mana nak buat..saya kopi atau teh memang tak minum dah sejak mula mengandung..Apa punca ye HB drop😪🤦🏻‍♀️ stress pulak dibuatnya... Bulan depan mgtt kali kedua pulak😓masa first border line je,harap bulan depan tak sangkut la😪 #pleasehelp

26 Balas

Byk punca puan.. ada tu yg dh cek darah xda mslh apa pun tp cuma hemodilution je.. mcm kes sy, mkn la pil tmbh darah ke supplemen ke apa.. paling tinggi mmg hb blh pergi 11 je..jumpa pakar pun pakar kata xpa, depa monitor dulu.. alhamdulillah selamat bersalin dah.