ragam suami

Masa awal2 pregnant dlu slalu trasa hati ng suami sbb buat xtahu je dgn baby dlm perut ni..mcm xkisah je ad bby...sejak dh msuk 3rd trimester ni..tiap2 hari digomol2 nye la perut ni smpai sakit rsa...geram pulak kite ??? Nnt dh kluar bby ny bgitu la kot digomol budk tu.. #37w5d

1 Balas

Laki mmg cmtu sis. Nnt dah lahir baby kita ni pun die dah tak hirau duk happy dgn ank 🤣

5y ago

Hihi..xsbr sbb ank sulung ni..skrg pun blk kje cri perut dlu..tuan perut x tgk pun 😂