Harap spotting je

Hari ni punya upt pekat sikit dari semalam. Hari kedua miss period. Kalau baca artikel kata, tak lari dari spotting. Sebab spotting ni pun akan berlaku masa minggu yang sepatutnya kita period. Doakan kandungan sy baik baik sj ya. Nak pergi klinik, somi awal bulan 1 baru balik rumah. Huu

Harap spotting je
1 Balas

Untuk lebih confirm, tunggu lagi 2 atau 3 minggu lagi puan... Cek upt dan jumpa doktor nanti... Upt seeloknya cek awal pagi, guna urine yang first lepas bangun tidur...