baby kepala besar dalam kandungan

Hari ni pergi jumpe doktor check kandungan, baby masih lagi breech , itu tak merisaukan, yang risau doktor kata kepala baby besar sbb terlebih air. Allah je tahu perasaan sy bila dengar.. siapa pernah Ada pengalaman macam sy ? ? #37weeks #firstbaby

4 Balas

❤️assalamualaikum sis... sihat ke? Sy faham sgt keadaan sis ...mmg bermcm2 perasaan Ms dpt Tau berita camni... ❤️dulu anak Sy yg ke 4...Ms Sy wat detailed scan...doc detect mcm bb sis...mmg nanges ms dapat Tau tu😭sbb panic kan pe akan jd pd baby sume...doc refer g hosp shah alam tuk further check up n monitor keadaan bb... doc kat hospital monitor ngk air kat otak bb tu makin byk or maintain smpai dah nak deliver...Ms dpt Tau tu sy dah redho je sbb Sy xnak mood Sy sedih...bb pun sedih...So Sy kena pk Sy kena kuat....xnak Fikir yg -ve...Sy busykan diri...ngn anak2 lain ...sy xfikir sgt cume sy ada google utk psediaan mental sy kalau apa2 jd...so sy ada pengetahuan n terima kalau Allah bg sy rezeki anak syurga ❤️ alhamdulillah Ms sy bersalin dkt hospital shah alam ...pas sy bersalin... doctor trus wat full check up kat bb alhamdulillah bb saya normal...syukur... ❤️so sekadar berkongsi pngalaman ..sis kena kuat...doa byk2 bb kuat n insyaAllah normal ...kata2 Ibu satu doa... borak2 Ngn bb dlm perut ... insyaAllah sis...Allah Maha Mendengar...🥰💪

Macam mana keadaan baby awak skrg?

4y ago

Alhamdulillah nasib baik normal . Doktor dia terlebih air sikit, tp kalau bernasib baik anak boleh normal.

Puan dh bersalin ke?

😢😢