Monthsary

Hari ni genap sebulan menikah. Buat test saja suka suka nampak double line. Sampai buat test 5 kali sebab tak percaya. Rezeki Allah bagi awal. Symptoms tak banyak sangat cuma ada rasa cramp dkt perut, sakit dekat breast, rasa penat, cepat lapar. Ada apa apa tips untuk first baby? ☺️

Monthsary
2 Balas

tahniah awk..sy pn baru sebulan menikah..bln ni blum period..hrini dh 3hri lewat period..bila test asyik -ve je.. doakan sy ada rezeki mcm awk 🙂

2y ago

tahniah sis, ape2 pun jaga makan supaya x kena kencing manis & darah tinggi.. jgn minum kafein jg sis

limitkan pergerakan harian awal² ni 🤗 sebab awal² ni kena jaga

2y ago

Thank you awak. ☺️