Due date hari ni

Hari ni due date 15/12/20.. baby syok lagi dlm perut ni. Mama tengah tunggu ja ni... Semoga anak yg dikandung ni sihat dan selamat waktu dilahirkan nanti.. aminn #firstbaby

Due date hari ni
43 Balas

heheh.mcm sy sis..akhirnya 41 mnggu anak sy kluar..kena induce..tp skli je msuk ubat induce.. alhamdulilah..allah mudahkn..

3y ago

oo yaka sis. okay sis tenkiu tips tu sy cuba nt. hrapnya kuar cptnya. mama dia ni x sabar nk jumpa bby dh😂😅