Due date hari ni

Hari ni due date 15/12/20.. baby syok lagi dlm perut ni. Mama tengah tunggu ja ni... Semoga anak yg dikandung ni sihat dan selamat waktu dilahirkan nanti.. aminn #firstbaby

Due date hari ni
43 Balas

due date 19/12/20...Pon belom lagi juga..baby tgh syok lagi kat dlm ni..hrp2 X terlebih due lah...smoga dpermudahkn urusan Kita semua...

3y ago

alhamdulillah dh selamat keluar kelmarin....

heheh.mcm sy sis..akhirnya 41 mnggu anak sy kluar..kena induce..tp skli je msuk ubat induce.. alhamdulilah..allah mudahkn..

3y ago

oo yaka sis. okay sis tenkiu tips tu sy cuba nt. hrapnya kuar cptnya. mama dia ni x sabar nk jumpa bby dh😂😅

Sy due 9 hb 12..Smpai skg xde tanda..Kalau x bersalin kne serah diri kat hospital 18 hb ni..Ada ibu2 yg mcm sy ke?

3y ago

saya td check up. kna serah diri 21hb 12 ni kalo x bsalin lg. sma gk x da tanda apa2

Semoga dipermudahkan urusan ye awak. Semoga selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻☺️ #TAPsupermoms

3y ago

aminnn. terima kasih doakan ☺️

Hi..sy due semalam. Dah bersalin 6/12 heee baby tak sabar nk tgok parents kot. Good luck to u!

3y ago

tenkiu.. 😁 selamat bpantang sis...

Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin. Mudahan mama n baby sihat2 🤲🏻

Semoga dipermudahkan segala urusan sis... Aamiin3X Ya Rabbal Aalamiin 🤲

semoga Allah swt permudahkan urusan kita smua yg tidak lama lgi akan bersalin

sqma lah kita..due sy 11/12 tp bqby masih aktif..esok sy hantar diri g hospital

3y ago

semoga urusan sis dpmudahkan esok. aminn

smg dipermudahkan . saya due date 14bln 12 . sdh selamat bersalin 30 bln 11.

3y ago

waa alhamdulillah dh kuar awal. selamat bepantang sis ☺️