Engorgement

Hari ni dah hari ke 3 bengkak susu. Saya ep mom. Dah pam ikot jadual pun x surut2, dah tuam, mandi air panas pn x jalan. Help ?

2 Balas

Sis cuba tungku betul betul panas..n extra pressure dekat tmpat yg betul betul sakit tu..sambil tuam urut sikit sikit..adviseable tuam masa baring..time tu kita akn dpt rasa n tekan tmpat yg tersumbat tu..hope it helps..it works on me..semoga sis cpt sembuh 😊

Dah try marmet? Saya pun macam sis, epmom. Tapi saya tak reti marmet, saya pam macam biasa. Sambil pam, urut breast tu.

4y ago

Sy x pandai nk marmet tapi sy ada urut kt tempat bengkak tu tapi still x surut2 😞