Jahitan beranak normal..

Benang dah tetas/terbuka..luka pun dah bercantum elokkkk tpi knpa erkk masih terasa sakit n pedih???? Normal tk??? 15 hari berpantang baru.. #ingintahu #firstmom #firstbaby

1 Balas

kering elok dh ke sepenuhnya.. sbb luka yg sembuh betul tiada sebarang rasa sakit dan akan kering.. teruskan sj jaga luka sebaiknya sehingga 44 hari berpantang.. jgn lasak jgn kangkang luas lg..

1y ago

minta suami tgokkan ataupun cermin..x pun minta misi tgok..sbb masih dlm pantauan anggota kesihatan