Kuning mcm ni bahaya tak?

Hari ni 8w5d . Ini dikira keputihan ke kuningan yg bahaya tu? Tp xde bau dan tak gatal. Terima kasih yg menjawab soalan saya

Kuning mcm ni bahaya tak?
2 Balas

Sy pon ada jgk keputihan cmni…kalau awk risau blh suruh Dr ambil sample..keputihan awl2 kehmilan normal je, tp jgn berubah wrna bau n gatal..tkut infeksi gbs

saya Ade keluar mcm tu sekali...dia mcm kuning nak ijau skit .kelam kabut g klinik nak check..Dr ckp xde Pape. alhamdulillah sekali tu je

3mo ago

sya pun slalu kluar mcm ni .risau tpi x gatal dan x de bau yg x menyenangkan .tpi klau okay x de masalah pape lega la sikit