Keputihan atau apa?

Hi semua. Boleh tahu tak ini apa? Nk cakap keputihan dia kuning. Ke ini dikira keputihan jugak? #firstbaby terima kasih semua. Kalau bahaya saya nak ambil mc harini, mohon respon semua

Keputihan atau apa?
8 Balas

Sy dri awal pregnet kluar cm nanah cmni la.. bila buat swap kt bawah.. doc kta positif .. sy pun xtau nk ckp ape.. sbb kdang2 kluar bau ..hri3 kna pakai patyliner.. leceh.. tpi sy biase kluar waktu pagi bila dh bgun pstu dh siap mndi .. selalu la kluar .. waktu ptg mlm xde pulk kluar ..

Saya keputihan macam ni jugak. Kadang keluar warna hijau. Pergi hospital, doc ambik sample. Alhamdulillah takde gbs. Sbb sy takde gatal2. Tapi utk confirmation better ambik sample and test, barulah tenang hati.

sy pny kputihan mcm ni la.cek, gbs.tak gatal klu sy tk slh mkan mende gtl.gatal klu sy slh mkan cth ny mkn timun,budu,

12mo ago

x bsalin awal.tetap sama on due date kita.

Keputihan saya macam ni, buat high vaginal test positive GBS, tak gatal.

12mo ago

boleh tahu bila waktu terbaik utk swab tu? sy ada kptihan biasa..xgatal .tp nurse ckp xyah la buat sbb nnt kena masuk2 bnda kt bawah...kalau ada smptom bru dia akan refer utk buat. ..sy dh 31mggu

sy mcm ni la. nak bersalin msh mcm ni.doc kata selagi xgatal

12mo ago

selagi xgatal ok ke

better awk jumpa dr... check 4 sure, tkut gbs...

Tak gatal pun

gatal x