Darah period atau implantasi.. Sya period selalu ontime cuma kali ni lewat period sampai 5 hari n

Hari keenam turun mcm ni ..so confius sbb tkry check upt sblom ni n tkpasti period ka implantsi.. Sapa pernah jady#pleasehelp #bantusharing #ingintahu #seriusnanya

Darah period atau implantasi.. Sya period selalu ontime cuma kali ni lewat period sampai 5 hari n
6 Balas

upt terus... sy seminggu before due trus positive. tak dpt nak beza period ke impantasi.. buat je test untuk bejaga2