Contraction tanpa rasa sakit

Hari kedua kena tahan kat ward . Bukaan masih masa mcm hri first dtg (2cm) . Kena seluk smpai rasa trauma nk bersalin padahal bersalin pun tk lagi😭😭😭 Sy cuma alami contraction mengeras je tkde rasa sakit . Last last kena admit and kena cucuk dexa dan antibiotics. Sebab baru 35w4d 😪 ada ke mommy yg mcm sy kontraksi tnpa rasa sakit ? Mengeras tu dh berhari hari kerap jdi especially mlm . Tpi sy tk ambik srs sbb ingatkan false alarm je .. hm

Contraction tanpa rasa sakit
7 Balas

klu checkup klinik jntung bby ok xda masalah.. sy pon kerap.. tp xbrpnjangn.. bgi sy better xjgn serah diri awl.. rujuk dokter kt klinik dlu.. sbb xnk mcm ni la.. dokter hospital dgn klinik kdg xsama momy..

2y ago

Sy tk serah diri sis .. sy dipaksa naik ambulance oleh doktor kk .. sy pergi kk untuk checkup biasa je .. tiba tiba kne hntr sbb doktor kata ada contraction n ketuban leaking sikit