Bersama suami

Hari keberapa boleh bersama dengan suami selepas period? Cohtoh period habis Hari ke 6 bersih. Hari ke7 boleh terus bersama atau Tak?

2 Balas

rancang pregnant ke? klau rancang lepas seminggu habis period boleb bersama .. nk lagi tepat beli test opk, mcm upt gak, tp dia utk detect hari subur kita .. klau naik double line means mmg tgh subur tu, telur dh matang, klau bersama senang lekat