UPT sekejap positive sekejap negative

Hari ke-4 lambat period sy check +ve, tapi harini hari ke-10 sy check -ve. Patut ke sy pergi scan? Kalau pergi scan boleh nampak ke andaikata kalau betul pregnant 5 minggu 😭

UPT sekejap positive sekejap negative
4 Balas

nak nampak jelas dtg 8w mcmtu

12mo ago

itula sis sy baru balik dari scan kat sonobee, tapi tak nampak lagi. lepas 3 minggu diorang pesan utk dtg scan semula. balik terus check guna clearblue digital dah 4-5 minggu. sementara tu sy jaga jela elok2 andaikata betul pregnant 🥹