UPT sekejap positive sekejap negative

Hari ke-4 lambat period sy check +ve, tapi harini hari ke-10 sy check -ve. Patut ke sy pergi scan? Kalau pergi scan boleh nampak ke andaikata kalau betul pregnant 5 minggu 😭

UPT sekejap positive sekejap negative
4 Balas

kalau betul 5 weeks selalunya dia akan scan transvaginal, dan boleh nampak dah. kalau dapat positif terang macam ni then tiba2 dapat negatif semula, memang saya rasa elok sis pergi check. risau kalau keguguran. moga semuanya elok2 je untuk sis & baby 💜🌹

7mo ago

sy dah pergi scan tadi kat sonobee tapi tak nampak lagi. ikut result clearblue dah 4-5minggu. hm sy tunggu lagi 3 minggu tengok macamana