Nk tanya jaundis baby

Hari ke 17 smlm chek jaundis baby 113 ada ape2 risiko x?hari ni ambik darah baby untuk tgok hati baby😭sbb ape jaundis baby x menurun..susah hati skg ni asyik terfikir je

2 Balas

prolong Jaundice tu sis. insyaallah takde ape ape. Anak saya 2org prolong jaundice. biasa ambik darah untuk tengok hati , jenis darah sesuai atau tidak. kalau result semua okay , nanti jaundice tu akan hilang sendiri. ni berdasarkan experience saya lah sebab anak 1st prolong jaundice 2bulan sampai habis pantang . yang 2nd baby ni pun prolong jugak . insyaallah sis jangan risau yaaa ❤️

11mo ago

terima kasih sis Aamiin🤲😢

brp kali kekerapan menyusu anak? klau full bf.. ibu elakkan mkn benda yg berempah & panas..

11mo ago

setiap satu jam mmng baby bagun untuk menyusu..tp baby kuat tdor..hari ni dah hari ke 20 keputusan darah lg seminggu😭