Adakah normal?

Hari itu masa saya post delay period hari ke 3 masih samar.. Alhamdulillah, hari ni delay hari ke 10 dah terang line dia..normal ke kalau saya kerap kencing, breast tenderness dengan perut bloating??

Adakah normal?
26 Balas

Better pergi klinik swasta cek dulu ok ke tak kandungan dalam rahim atau luar ke dan dengar nasihat doktor kalau dia cakap normal ok la tu. Semoga sis selamat amin.

4y ago

Oh kalau mcm tu baikk

Normal. Rajin2 belajar melalui google juga , sgt membantu supaya kita tak cpt panic dgn simptom2 pregnancy pelik2.

4y ago

Tq sis.. Baikk..insyaallah..

Tahniah sis...semoga sentiasa dipelihara Allah sehingga selamat melahirkan nnti aamiin...

4y ago

Terima kasih atas doa..aamiin ya rabb

yup mmg kalau baru² asyik nak terkencing n breast rse macm tu

4y ago

sesama😊

Alhamdulillah.. tahniah.. 1st trimester normal tu sis..

4y ago

Baik sis..tq taw..sy risau jugak sebab 1st time kan..

normal sis..sy mse awl pregnat pun mcm tu gak

4y ago

Baik...insyaallah..

a'aa sis normal. tahniah! 😍

Normal tu sis. Tanda2 awal preggy

4y ago

Baik sis....

Alhamdulillah tahniah sis..

Ya normal. Tahniah