SAKIT KEPALA

Hari ini saya 34minggu , 2 3 hari ini saya sering sakit kepala sebelah kanan dan tak dapar tidur malam. sangat susah , preg sebelum tak pernah mcm kali ni. Ada tak ibu kat sini macam saya ??

5 Balas

sis kurang makan ke ? biasa kalau kena sakit kepala ni .. punca punca lambat makan .. sebab saya pun migrain lambat makan auto sakit kepala . nak tidur , nak bangun pun mmng rasa nak bergaduhh jeee ... so sis kena la makan sikit tapi kerap .. untuk takdapat sakit kepala tu 🫶🏼

2mo ago

okay sis , saya cuba . Terima kasih 🫶😊

kalau sakit sebelah kepala je mungkin migrain, saya pun macam tu bdenyut sangat kepala sebelah. duduk tempat gelap sunyi takde bunyi kuat, tenangkan diri

2mo ago

okay , nanti saya cuba. terima kasih

saya 3 hari straight sakit kepala start pukul 11 sampai petang. cek darah tinggi takde rupanya hb low. hb cantik je terus takde sakit kepala tu

2mo ago

tapi saya sakit kepala sebelah kanan , sakit sangat kepala.. Start belah petang sampai tgh malam smpai susah nak tidur malak

sy 34 week,tak taw beza pening Kew sakit kepala sbb sy hb low dengan gastrik

mgkin sis migraine kot ?

2mo ago

Sblm ni takprnah ada migraine.. Seblm preg pun tak pernah migraine