Tak apa² ka ambil folic asid berlainan jenama ?

Hari ini dah pegi klinik nak buka buku tapi nurse bagi temujanji next week baru boleh buka buku..So saya beli folic asid jenama appeton tuk sementara waktu sebab saya rasa pening sakit takut tak cukup zat...Nanti bila buku dah buka,saya continue pula makan folic asid yg klinik bagi,tak apa ke ?#SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

5 Balas

3mo ago

terima kasih sis bagi respon 💕..

tak nak amik klinik punya pn boleh , kene beritahu nurse atau doktor dan tanya awak sesuai amik folic acid apa . saya tak amik pn klinik punya sebab malas nak beratur ramai sangat orang amik ubat . nurse pn sarankan beli dekat luar .

Masa nak buka buku nanti, inform doktor vitamin apa awak yang tengah consume. Then doktor akan advise

3mo ago

terima kasih sis 💕

tak apa tak ada masalah. folic acid is folic acid, tak kisah brand apa.

3mo ago

Yes, doc pon pesan kat sy dia kata dalam zincofer ada 1mg je folic acid so boleh continue nak makan appeton tu walau dah makan zincofer

boleh je..jnji mkn