air ketuban kurang

Hari ini 34 minggu 4 hari... Masuk wad Hari ni.... Air ketuban kurang... AFI 6.7.... berdebar lak rasa...

2 Balas

Saya checkup 37 week air ketuban kurang 6.7 jugak tapi doktor suruh balik dulu. Appointment next week 🥺

4y ago

Saya punya next checkup 38 week ketuban dah jadi 6.1 cek bukaan dah 3cm haritu jugak bersalin. Alhamdulillah bersalin normal.

cuba sis mnum air msk bnyk2 n mkn buah tmbikai.....

4y ago

Tak sempat sampai hospital buat CTG, doktor kata baby dah lemas.. so kena czer utk mengandung Kali ni...