Luahan hati saya

Happy tgok org lain boleh mengandung...tapi sya..baru 2 bulan mengandung..lpstu gugur, mengandung kali ke 2..gugur juga..baby dh masuk 3 bulan,..sedih sgt2..nk juga rasa bahagia.. bersalin kn anak..bahagia mcm org lain tidur peluk anak😔 sedih sgt2 saya rasa..setiap mlm sya mnangis, terkenangkan masa sya mngandung, skng doktor suruh pantang dulu 4/5 bulan baru boleh cuba mngandung semula, saya sedih sgt2😖

2 Balas

sbr sis..akak sy pn mcm sis..3 kali gugur sbb rahim x kuat.slpas 13 tahun menanti dan usaha,Allah bg rezeki mlimpah trs . skg da 3 ank..stiap staun 1..😆

tgu 6m dulu bru plan next pregnancy. boleh pegi urut naikkan rahim. mkn folic acid setiap hari.