Belom rezeki lagi walupun cek upt +tive

Happy sgt.. teruja.. last2 period mai... Cukup 7 hari bleeding.. doc pon tak pasti darah ape tu.. last scan kantung tak nampak.. cek urine kat makmal negatif ( padahal cek upt kat umah..timbul 2 line ).. esoknyer ngam2 klu kire da 5 week 3day.. kuar heavy flow darah period siap ngan darah ketol2.. time tu redha laa memang kandungan tak jadi la... ??

2 Balas

moga tabah ye sis.. moga ada rezeki lg pasne.. jaga kesihatan n pemakanan

Rahim x kuat mungkin. Mcm sy jg

5y ago

Semoga ade rezeki kita yer syantik