Tak tahu berapa week?

Saya takde buat opk or bbt. Last period pon xley kira, sebabnya last period saya 15/7. Tapi saya bersama suami baru 2 minggu lepas sebab kami pjj sbelum tu & time tu saya perasan baru keluar egg white dalam 5 hari camtu. Then 2 weeks start dari 1st bd lepas tu baru saya cek upt. Agak2 saya baru bape week sebenarnya? Bila boleh pergi ke klinik? Saya actually memang period tak teratur. Tapi 3 bulan sebelum tu nampak macam ok. Masuk cycle ni jadi pnjang balek sampai la saya cek upt positive. #makkonpius

2 Balas

Kira saja dari tarikh last period. Then inform doktor yang awak irregular period. Nanti doktor akan kirakan. Nak pergi hari ni pun dah boleh untuk confirmation

2w ago

ok baik terima kasih👌🏻

scan klu dah nmpk bru tau brpa week