Alhamdullilah

hanya yg pernah keguguran tau cmne perasaan bila bleeding even just spotting..Ya Allah,rasa mcm nk luruh jangtung ttbe tgk kluar drh..terus xde fikir lain ajak husbnd time tu jgk pg klinik utk scan..bila doktor dh scan n smuanya ok,syukurnye ya Allah...hanya Allah je yg tau cmne perasaan time tu..mne x panik,balik keje ttbe ada bleeding...kli ni sis lbh hati2..takut sgt kjadian sma berulang lg...doakan kndungan sis ok shngga baby slmt lahir ye..aamiin

2 Balas

Sama macam situasi saya itu hari..pernah miscarriage..then saya pregnant balik after 6 bln..kndugan dah cecah 8-9 weeks..tiba2 saya bleeding banyak & fresh blood.. tengahbmalam tu juga pergi clinic untuk check kandungan & baby.. alhamdulilah semuanya normal ..heartbeat baby pun normal..hanya ALLAH je tahu perasaan tu..now i'm 12 week + ..doakan saya & baby selamat sampai melahirkan

5y ago

aamiin...semoga kita selamat melahirkan baby ye...risau sgt..hari2 bila rasa dakit skit je,berhrp sgt xde pape yg bkn2 jd...kdg2 rsa cramp la ...slalu je pg cek ..

Semoga Allah permudahkan segala urusan sis... Jaga diri 😉

5y ago

Sesama