Apa yang perlu disediakan

Hamil minggu 20 lebih ank k-2 masih xtau apa yang perlu disediakan terlebih dahulu. Blg suggest?

1 Balas

kalau budget tak banyak sgt,boleh mulakan dgn baju dulu. 2,3 pasang sekali beli. lepastu next month beli mitten and boots,topi. tuala,napkin dan sebagainya. mcm tu la sy buat. sebab kalau beli sekali banyak memang kami tak mampu. seawal 3 bulan sy dah beli barang sikit². 30w dah basuh semua barang,packing dlm beg. bila sampai masa nak bersalin tinggal angkat beg dan pergi hosp

8mo ago

oke Terima kasih ye atas pandangan awak.sgt berguna.☺️