Hamil 5minggu

Hamil 5minggu digalakkan berpuasa atau tidak? Akan memudaratkan atau tidak?

2 Balas

sama dgn sy 5w 3d dilema nk puasa atau x.. hari 1st smpai pkl4ptg je xlarat..harini masih tahan tp tkt bby xbesar sb bln1 aritu bru lps gugur kantung kosong..sgt2 dilema skrg.. sb xtau bby menjadi atau x..sb xde rasa apa

kalau xde masalah kesihatan, usahakan berpuasa dahulu. masa sahur mkn dan minum secukupnya. klu rasa xsedap bdn lepas tu, baru berbuka. jgn terus x puasa.