Komen emoji berat badan anda.

Haluu semua, esok cuti kan 🥰 Jom kita sekadar berborak santai malam ni, Anda semua emoji yang mana satu ya ikut berat badan terkini 🤗 Eh, tapi bila last timbang ya 😆

Komen emoji berat badan anda.
250 Balas

ngandung 84kg tgh berpantang 60kg skrg dh 4bulan lps hbs pantang 64kg😜🤭🤭

now tengah prengnant 35weeks , berat 75kg 😉 last timbang 30hb 1 , hehe 😁

hamil 3bulan berat 74kg.Skrg hamil 8bulan berat 50kg serasa masih normal😆

😍skrg 55kg lagi laa..tnggu check up mnggu depan cnfrm naik mdadak🤣

currently 9 weeks pregnant and losing weight so i am si ramping 😂

Before Pregnant , 47 .. Time Pregnant , 62 .. Lepas Bersalin , 48 ..

maseh lagi 🥰 harap kekallah sampai bersalin nanti berat nie 🤣

now 45 dri zaman bujang😅 let’s see lepas buka buku pink plak

sebelum prgnt 48kg. 8week prgnt tmbng ritu 51kg dah😅😅😅

Sy dari 39 kg naik 60kg sejak mengandung.. Kemurungan saya..