Baby Masih seronok dalam perut

Halu mommies. Nak tanya sebab saya 1st time kan. Harini saya dah 38week 4hari tau. Tapi baby Masih seronok dlm perut kot 😅 sebab tanda2 tu semua Masih xada hahaha. Haritu pergi PAC sakit dekat bahagian Ari Ari. Doktor detect kencing Kotor je. Then check laluan. Xbuka lagi. So soalan saya kan. Normal ekk nk masuk 39week tp Masih x bersalin lagi? Hahaha sbb sy tgk org lain 37 38 semua bersalin dah. 🤣🤣 Lagi 1 saya due 16sep . Xleh lewat sbb ada GDM heheheh So kalau xde tanda2, 15sep kena serah diri gituu

13 Balas

Sya 36w3day skg due 2/10 tpi kne serah diri 38 minggu gdm on insulin klo ikut kan cukup 38 minggu 18sep

saya due 11/9 pun takde tanda lagi 😂 seronok betul duduk dalam perut mak dia agaknya 😂

Sy 39w4d pun takda tanda lagi sis 😂 anak 1st jgk