Due date 21/9/2022; GDM on diet

Due date 21/9 gdm on diet. Sepatutnya minggu lepas dah last check up dr yg sebelum ni cakap. tapi bila temu janji last haritu dapat doktor lain tak sama macam haritu so dr yg baru ni suruh repeat buat bsp lagi 😅 Sy baru nak tenang2 nak fokus bersalin ja hahaha wlwpon bacaan bsp semua elok. Seronok tgk org bersalin minggu 37. Sy belum ada tanda2 lagi. Baby pun alhamdulillh aktif bergerak. Kalau gdm on diet ni kena serah diri awal ke kena tunggu due date erk? Dr kat kk pun tak da cakap kena refer hospital ka apa asyik suruh repeat bsp je buat masa lani 😅#pleasehelp #firstmom

3 Balas

Due kita sama , tp sy xde gdm . 13/09 ni czer sbb sblum ni prnh czer . Skrng 37w4d , hari czer tu dh 38w6d . Xtau la kot turun tnda sblum trikh tu 😮‍💨 berdebar rasa . Semoga urusan kita dipermudahkan 🤲🏻

2y ago

Bestnya awak ada tarikh utk bersalin dah. Sy ni takde doktor suruh refer hospital lagi 😖 Tertanya2 gak bila kena refer hospital utk bersalin. Aminn semoga dipermudahkan segala urusan.

klau x ada tanda tnggu je Dr bagi tarikh serah diri,gdm on diet x boleh lbih dri due.Tu pnglmn sy la.tp nasib baby kluar sblum due😆

2y ago

Doakan baby sy keluar sebelum due tau. Esok dah 38 weeks hehehe. Anak 1st tapi takda tanda2 lagi. Tadi checkup nurse cakap kepala baby memang dok bawah dah hehehe.

Kalau gdm on dc kena serah diri sehari sblm due

2y ago

Ok