PAM SUSU ELEKTRIK

Halooo... Mummys.... Nak tanya experiance mummy semua guna pam susu elektrik?.... Jenama apa yg bagus?.... Pam tue bfungsi depends dgn saiz payudara???

2 Balas

Kalau boleh awak dapatkan pump yang wireless and tubeless so senang bawa.yang saya guna ialah supermamalab. Biasanya pump kena ikut size nipple.kalau kecil sakit semasa pump. Awak boleh cari kat google cara ukur flang size. Kalau awak dah tahu size nipple awak, awak boleh beli nipple sheild ikut size nipple awak. Harap ini membantu.

Dah 9 tahun pakai madela double pump & latest Sy beli yohaa ava tubeless & hands free sambil pump boleh buat keje & yes pilih pump ikut size nipple!!