berat baby

haloo mommies nak tanya ada tak kat sini yg berat lari jauh drpd scan slps lahir. Sy skrg inshaaAllah 31w tp doc kata baby besar sikit dah 2.4kg hahaha hmmmm ghisauuu nak nunggu 37w tu 😆

1 Balas

msa sya prengnat pn mcm tu jga...last scan 2.9kg je so doctor bagi sya brsalin normal.time ni dh kena serah diri sbb overdue..skli dia kluar 3.5kg ..time nk teran tu mmng dh hbis tnaga sngat..doc pn x sngka bby bsar dri berat yg kt scan