Alahan (9weeks)

Halo,mommies ada tak mommies mood alahan asal makan je muntah,tapi selera makan okey tapi tula nasi atau mknn berat xboleh stay lama dlm perut mesti muntah...mommies share la pengalaman berat janin ok tak?

2 Balas

Sy pun macam ni. Sampai 16weeks. Berat turun 5kg, makan ubat tahan muntah pun sama je. Sampai warded. Alhamdulillah baby besar ikut weeks

trimester 1 saya punya alahan teruk sampai turun berat. tapi berat janin normal je