bayi di bedong

halo bunda disini ada gak bayinya yang gamau dibedong kalo dibedong ngamuk ngamuk? baby saya masih 3 minggu gamau dibedong bun tolong ditanggepin ya

47 Tanggapan

Gapapa bun bedong hanya menghangatkan bayi aja, anakku juga cuma seminggu dibedong

Gak masalah gak dibedong, kalo cuaca dingin pakai pakaian yg panjang aja bun..

Baby saya seminggu di bedong udah gak betah,, akhirannya gak di bedong lagi,,

babyq cmn 2 minggu bun... klo mw dbedong cmn mlem doang.. mw tdur ituh

Ya gpp bun fungsi bedong cmn menghangatkan dan biar ga kagetan aja

Bayi saya dulu cuma 2 minggu dibedongnya, kesananya gamau dia

sama Bun baby girl aku baru 3minggu udh ga mau dibedong ..

Sama kayak anak saya. Dari lahir ga mau di bedong.

Anak sy aja baru seminggu gk mau dibedong bun

Gpp klo ga mau dede nya ga usah di bedong bun