Jarak makan

Halloo ibu, utk baby usia 6 bulan, bila baby ada minum susu, ibu jarakkan masa berapa lama sebelum snacking time?.. Boleh ke baru minum susu terus offer buah?. #firsttimemom #pleasehelp #advicepls thanks ibu2

9 Balas

Sy ikut kpd firasat hati ibu dan kehendak anak. Kalau dari segi kesihatan ke sy rasa mcm xde masalah kalau x gap. Sbb anak sy nak sy bagi. Tp xde la lps susu terus bagi buah sbb firasat sy kata takut dia muntah. so sy kalau gap pun dlm beberapa min je. setakat ni xde masalah pape