Setelah 2 minggu keguguran

Hallo momies saya nak tanya , setelah 2 minggu keguguran doktor sruh cek upt dan sy ada cwk pada 2hb -ve dan pada 6hb sy cek lagi timbul 2 garis ...soalan sy , ni hormon ker atau pregnant ???

Setelah 2 minggu keguguran
3 Balas

Sememangnya doktor suruh cek nk tgok beta hcg masih tggi atau x.. Kalau masih tggi, kne pergi hospital pulak sbb mgkin x cuci betul lgi rahim.. Masih ade sisa uri atau belum bersih,tp kalau tgok pada gmbr, xnmpk pon double line tu sis, atau ianya dah sgt samar/kabur..so xperlu risau dah.. Mmg mcm tu kalau lps gugur

Awak pantang berapa hari sis?

Rezeki pregnant semula

1y ago

sy perah jadi mc tu. selepas gugur. bile sy check balik ada dua Lain . tapi . itu hormon kite belum habis dalam badan..lepas berape minggu sy datang haid balik mc biasa..