Contraction +lendirdarah

Hallo mammy ..saya dh sakit contraction dri 1 pagi tapi 1 kali untuk 10 minit dan pada 12 tngahari turun lendir campur darah(coklat)..dan sekarang saya sakit contraction 5 minit sekali.. perlu kh saya ke hspital untuk cek sebab orng bilang tunggu sakit sangat bru pergi …#39week3day

6 Balas

Jangan tunggu orang bilang sayang. Pergi hospital segera. Doc akan decided utk warded kan Puan atau balik dulu. Mereka akan check bukaan. Sbb dah ada contraction Tu. lagi satu tanda besar nak dekat bersalin tu keluar lendir campur darah. semoga dipermudahkan urusan bersalin Puan 😊🤲🏻

xyh tggu2 sis.. pegi je.. sbb kite xthu badan kite mcm mne.. kalau ade pengalaman xpe.. kalau xde mcm bhye sikit.. papepun better p je xrugi pun.. at least ade yg pakar blh tgk kan

better g spital..kna bukaan cpt kalut awak nnt

terus p hospital

g hospital

Pergi je