Buku pink boleh bukak berapa weeks

Hai....weeks berapa boleh bukak buku pink?ada yg cakap 2 bulan ke atas

2 Balas

blh call kk brdekatan...biase before 12 weeks. sy buat mse 10 weeks. sementare tu blh ke klinik swasta utk scan kndungan. penting utk thu kndungan dlm rahim @ x. lps tu dr akan bgi folis acid b dusphaton utk kuatkan rahim

bergantung pada KK yg berdekatan dengan rumah Pn. KK saya, 6 minggu dah boleh bukak. Boleh telefon dan dapat kan pengesahan.