keputihan

Hai..sy pregnant 34 weeks..normal ke klu kluar keputihan time preggy..sbb keputihan tu kluar bukan dlm bntuk ccair,xde bau,wrna putih ? Bhaya ke ? Perlu rujuk dr ke ?

2 Balas

Try cek doc sis, sbb sy time 32w dulu keluar mcm tu.. pergi hospital n cek ade GBS, nnti dia akan bg ubat insert seminggu. Masa nak bersalin juga kene mention pembawa GBS, nnti doc akan masukkan ubat ke serviks sblm bersalin...

5y ago

Klu nk cek,req dgn dr ke ? Bleh ke kita cek kat klinik swasta

Kalau bukan bentuk cecair, bentuk apa sis? Kalau banyak tak normal la. Tapi lebih elok sis refer doktor hihi

5y ago

Cecair tu berketul..mcm dh keras,tp sticky lh..wrna dia putih susu,xda bau n xgatal