Eczema teruk

Hai,sy ada pnyakit eczema drpd kecil dan sy prsn sjk sy prgnant eczema sy makin melarat..sy prng ke klnik tp doc cuma bg pelembab shja memandangkn sbrang ubt x ssuai utk ibu hamil..sy nk minta tips atau apa2 cara yg blh kurangkn rasa gatal..stress sgt😮‍💨

Eczema teruk
2 Balas

hai. cuba guna lotion snowhite. saya naik gatal² dkt bhagian kaki. alhamdulilah boleh kurangkan gatal²

tngok pun dah stress apa lg sis yg lalui. semoga cpt sembuh sis